söndag 31 maj 2009

Me Myself and I

Tiden svischar förbi...!
Jag och William har varit hos mamma & Jörgen i 9 dagar nu!!
NIO dagar! Om 4 dagar ska jag få egentid..

Mamma & Jörgen åker med William till Danmark för att besöka Legoland. De är några fler som åker också.. Men jag ska få vara med bara mig! *längtar* Det var längesedan jag var med bara mig. Men det blir inte bara det..
Jag ska träffa min syster som också ska hjälpa till med Bissie å köra mig lite "hit å dit". Och så blir det en heldag med min käre kusin Elizabeth!
Åhh, vad jag läääängtar.

Jag ska njuta och det är jag säker på att William kommer att göra också! Han får umgås med mormor å moffa + Ronja & Felix "kompisar" OCH få uppleva Legoland!! *jagharintevaritdär*

Jag har liiite hemlängtan.. Men inte så illa *än* Saknar mitt skapande dock! Min darling håller som bäst på å fixar i mitt arbetsrum. *jippie* Så när jag kommer hem ska jag flytta in där :P

Den här helgen har varit fullt ös medvetslös inte på alkohol utan på umgänge, tankar å känslor. Mest positiva sådana men det tar på krafterna det också. Känns som om den senaste tiden har varit en riktig rallybana. Jag gillar det, men känner att den kommande helgen är något jag verkligen behöver!! Bara jag mig å mitt... Ingen annan (förutom Bissie) som jag behöver ta hänsyn till!!
DET BEHÖVER JAG!

Skor & skuggor..


Äntligen efter massor av testade skor så
hittade jag ett par som dög åt min kräsne son!
Dessa var som tur var inte för hårda. *phu*

Riktig sommardag har vi haft..
Jag roade mig med skuggor i mammas trädgård :)
Soldyrkare som jag är..
Är jag lite chockad över att jag inte lapat mer sol idag!

Vår härliga dejt!!

Vi träffades vid Kopparmärra (stavas det så?)
Det var sååååå varmt!! Smälte nästan bort *skratt*

Mockapocka hoppade fram :)
Hon såg precis ut som jag föreställt mig!! *läskigt*
Fräsch å snygg! Dessutom var det något bekant över henne..
Som om vi setts förut, men det har vi ju inte. Och vilken underbar kvinna!
Tiden gick för fort..!!! Vi gick till ett annat ställe när Mockapocka lämnat oss.. Där blev det vin å god mat. Stort å smått, lika härlig och spontan som på bloggen! Ja ni ser ju bilderna på dessa snygga kvinnor ;)) Upptäckte att jag å stort och smått var ganska lika i en hel del ;) Att fått träffa dem personligen känns fantastiskt kul och jag känner mig hedrad! Synd bara att tiden ska rusa så fort..
Mamma tyckte att det var jätte kul att få delta på våran träff!!
Hon kände sig inte bara som chaufför ;) Om dem tyckte hon som jag :))
Hoppas på fler tillfällen :) Jag lär höra av mig när jag är nere nästa gång!

Tack för igår det var super trevligt!




Ursäkt..

Jag brukar inte ursäkta mig så här.. (bara ibland;))

Men jag har ju lovat bilder å så efter vår dejt igår..!
Bara det att jag mår sådär just nu å solen skiner för fullt.
Så jag tänkte försöka njuta å hoppas på att det onda försvinner.
Så lovar jag att senare kommer det *lovar på heder & samvete*


XOXO

lördag 30 maj 2009

Bloggträff..

..Bara några timmar kvar, sen bär det iväg in till stan för den efterlängtade dejten!! *pirrigt* *spännande* *kul*
Vädret är kanon så vi hamnar säkert på någon uteservering..

Annelie ligger här å babblar så jag blir stöööörd i mitt bloggande..!!!
-Jag är så djup, säger hon å asgarvar!! *skratt* Å så babblar hon igen ;) *fniss*
Nu är hon tyst! Nu kan jag fortsätta.. ;)

Vi känner oss pirriga båda två inför träffen.. Undrar hur stort och smått å mockapocka (om hon kommer) känner sig..? Men kul ska det bli! Min andra nätdejt i livet *fniss*

Vore kul å träffas fler sen någon gång..
Kanske man skulle dra iväg på ngn bloggkryssning!
Annelie och jag svammlade lite om det igår kväll.. Vore spännande.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag luktar gott sen.
Å så ska håret fixas vill inte åka in med en hårtrasselboll på huvudet ;)

Bilder å så kommer senare..
Ciao

fredag 29 maj 2009

Bloggtarm å nåldyna..


Jag ligger i soffan med datorn i knät å nål i örat.. Jag har haft båda öronen fulla med nålar *mamma sätter dom* William har varit å pussat på mig då han tycker det är läskigt. *gullunge* Den nålen som är kvar vill inte plockas ut än, hmmm... Det är den som är för min onda del i ryggen...! Nu väntar jag på att maten ska bli klar *hungrig* Mamma lagar den idag :)
Annelie fick sug i bloggtarmen å är nog på väg att blogga lite ;)

Litet livstecken..

Halloj gott folk.. Här mås det fin fint ;)
Förutom den förbaskade värken i min rygg :(
Har legat i solen idag!! Sååå skööönt! Har faktiskt varit ute mest hela dagen :)
Vi tog även en tur ut i skogen med mamma & Jörgens hund Bissie. Skön promenad :) William fick röja av sig lite bland pinnar å träd. *skratt*

Annelie hämtade vi upp igår. Resan hade gått bra :)
Vi åkte hem å fixade middag..
Eller jag fixade middag ;) Köttbullar å potatis.
William tyckte det var kul att hon kom. Hade säkert uppskattat Maxen också.. Men Annelie behöver den här resan för sig själv! Det blev en tidig kväll igår, vi var alla trötta..

Imorgon ska vi in till staden och träffa fler bloggare :)) Ska bli sååååå himla kul!!

onsdag 27 maj 2009

En dödsruna.

I dag sörjer vi en gammal kär vän som gått hädan, Sunt Förnuft, som levt med oss i många år. Ingen är helt säker på hur gammal Sunt Förnuft egentligen var eftersom födelsedata sedan länge förlorats i en byråkratisk utrensning.

Sunt Förnuft kommer att bli ihågkommen för att ha skapat sådana värdefulla uttryck som: "Det är klokt att gå in när det regnar", "Det är tidiga fåglar som får den bästa masken", "Livet är inte alltid rättvist, och det KAN vara mitt fel"

Sunt Förnuft levde efter enkla, sunda ekonomiska regler:
"Gör inte av med mer pengar än du tjänar!" och trovärdiga stadgar: "Vuxna – inte barn – har ansvaret.

"Sunt Förnufts hälsa började försämras snabbt när välmenande men betungande regler sattes i system. "Rapportering av att en 6-årig pojke anklagats för sexuellt ofredande när han pussade en klasskamrat". "Tonåringar relegerade från skolan när de använde munvatten efter lunchen". "En lärare förlorade arbetet för att ha gett en bångstyrig elev en reprimand" Allt detta försämrade Sunt Förnuft.

Sunt Förnuft tappade fotfästet när föräldrar attackerade lärare för att de gjorde det jobb som de själva misslyckats med för att skapa disciplin hos stökiga elever. Läget förvärrades när skolan tvingades ha föräldrars tillstånd för att ge en elev solkräm eller huvudvärkstablett men förvägrades att meddela föräldrar när en elev blev gravid och önskade abort.

Sunt Förnuft förlorade livsviljan när kyrkorna blev affärsdrivande och kriminella blev bättre omhändertagna än deras offer.

Sunt Förnuft blev helt ställd när du inte får försvara dig mot en inbrottstjuv i ditt eget hem och tjuven kan stämma dig för övervåld.

Sunt Förnuft gav slutligen upp och ville inte leva mer när en person intekunde förstå att en ångande kopp kaffe var het – spillde den i knät – och fick ett enormt skadestånd.

Sunt Förnuft föregicks i döden av sina föräldrar, SANNING och FÖRTROENDE- sin livspartner GOTT OMDÖME, dottern ANSVAR och sonen FÖRNUFT.
Sunt Förnuft överlevdes av 4 styvbröder: "JAG VET MINA RÄTTIGHETER", "JAG VILL HA DET NU!", "DET ÄR NÅ'N ANNANS FEL" och "JAG ÄR ETT OFFER"

Det var inte så många som deltog vid begravningen eftersom få förstod att Sunt Förnuft var borta för alltid.

Shakti VS Yantra

Var helt inställd på att införskaffa mig en Shaktimatta. Så dök Yantramattan upp, den har fler "spikar". Så nu ska jag bestämma mig för vilken jag ska satsa på! *jobbigt* Var mycket lättare innan ;) Jaja, i-landsproblem till tusen.. Vem bryr sig. Jag gör ;))
Någon som är insatt?

Sena vanor..

..Har vi lagt till med här hemma hos mamma ;) Igår var vi å shoppade lite.. Sen kom syrran och Josefin över på lite grillkväll. Det blev seeeent!! Vi började äta runt 22tiden! Helt galet. Vilket betyder att jag gick till sängs med full mage.

Såklart har jag sovit super dåligt och drömt konstigt... Bla att jag flera ggr blev huggen av en ilsken hund som först visade sig from, men såfort man kom i närheten så högg den.
Blev jagad och huggen :( Och en massa annat konstigt jag inte orkar gå in på ;)

Sovmorgon har det varit varje dag. *peppar peppar* William sover länge han med :)
Idag blåser det nästan storm ute, vilket är mindre kul. Vet inte vad som händer idag.. Moffa ska sätta upp gungan i ställningen som jag köpte igår.
Ställning utan gunga är ju inge kul. ;)

Nu ska jag få min hjärna att vakna! *skratt*

tisdag 26 maj 2009

Smyckesparty

Igår hade jag mitt första smyckesparty, hos mamma. Det gick över förväntan bra!! Jag är super nöjd :) Det kommer bli fler ;))
En heldag på skolan... Släng dig i väggen! *fniss*

måndag 25 maj 2009

Plötsligt så händer det..!

Party bilder!

Alla vill inte visa upp sig så ni får hålla tillgodo med dem som är.. Jag och syrran var kvällens linslusar! :)) Mamma var i sitt esse ;) Det var en kul fest. Maten var fantastisk. William bjöd på en show innan dansen började :)






Syrran mot slutet av kvällen!

söndag 24 maj 2009

Orkar inte..

Jag orkar inte lägga in några bilder idag!
Ni får hålla er till tåls.. De dyker upp imorgon *lovar*
Jag har segat å sovit mest hela dagen, William gav upp vid femtiden å somnade ett par timmar han också. Som tur är har ju Moffa orkat sysselsätta lillkillen lite.
Sen käkade vi pizza å nu segar vi igen ;)

Ingen rolig mamma..

..Jag mår som jag förtjänar. Det kostar att ligga på topp ;) Kroppen blev fylld med massor av alkoholhaltiga drycker igår! Och en massa god mat också för den delen.. Har ingen aning om när vi kom hem, men jag är seeeeg å det är fortfarande lite snurrigt. William är ute med Bissie och världens bästa Moffa! Tur att han har honom för jag är inge kul idag.

Men det var jag igår ;) Vi åt å drack å sjöng å dansade! Snacka om att slå klackarna i taket. Det blev en lyckad kväll. William hade det lite motigt halva kvällen.. Kämpade stenhårt för att få kontakt med Felix så de kunde leka.. Men han ska ha en stor eloge för att han roar sig själv och inte ger upp. *ack den som ger sig* De lekte jätte bra sen. Vid 22tiden åkte barnen iväg med barnvakt.
Festen kunde på allvar börja ;) Och det gjorde den med besked på alla håll å kanter. Hehe.. Ett gäng höll på till 5-6 imorse m bubbelpool å hela köret. Vi sov då. Tur var väl det, jag är helt slut!

Bilder kommer senare :))

lördag 23 maj 2009

Skål ta mej fan!!

Tjoooohoooo... Snart är det stort party med levande musik å sång! Även vi kommer att yla ;) Snart börjar vi fixa oss för kvällens bravader.. Så jag säger skål till er alla nu!!

Önskar er en lika fantastisk kväll som jag tänker ha! :)
Nu ska här målas naglar!

Äntligen framme..

..Resan GICK bra, irritationen försvann och William somnade.. Vaknade igen när vi skulle gå av. Gissa om han var glad då!! Och glatt när vi möttes av mamma/mormor. Vi åkte iväg för att äta en bit å uträtta lite ärenden.. Sen hem till mamma & Jörgen +Bissie (hunden). Henne får man inte glömma, William är noga med att alltid nämna henne. *gulligt*

Efter att William somnat gick vi ner till Linda & Robin, hade en mysig stund där. Sen "hem" och toksova!

Nu ska jag plocka William ur badet!

Hör sen :)

fredag 22 maj 2009

Tålamod..

Mitt tålamod sätts på prov i tröttheten...
Har tappat räkningen på hur många ggr William frågat
-När är vi fraaaaammeeeee??
-Ska vi gå av nuuuu Mamma??

Jag är så trött att jag snart somnar..... *jääääsp*

Stor och liten..

..Dator, stor har liten och liten har stor. *fniss*
Just nu sitter vi med varsin dator jag och William.
Lill killen började bli otålig... Vill vara framme nuuuuu!!
Så då tog jag fram datorn, då det inte gick att titta på film i den lilla. Det går om jag installerar, men det gör jag inte nu. Så i skrivande stud har jag den lilla rosa och William har min älskade större dator jag fick av mamma och Jörgen.

Han är mer än nöjd :)
På hemvägen ska jag se till att vi har spel å så..
Tidningarna var kul en stund och sen blev det långtråkigt..

Jag gillar faktiskt att åka tåg, men helst åker jag x2000.
(om det uppfattades att så inte var fallet ;))
Hellre tåg än bil ;) Man är fri på ett annat sätt.
Förutom när det är hysteriskt hög volym i högtalarna *som nu* hoppar till varje ggn. Eller när man hamnar brevid ngn med mindre trevlig odör.

För Williams del hinner det inte bli så långtråkigt på x2ooo. Nu ska vi sitta i Karlstad i en halvtimme! Synd att man inte hinner träffa ngn kär gammal vän här.. Men Värmlands besök ska det bli senare i sommar.

Inter City..

...Vi har precis lämnat Stockholm C
Första gången jag åker det med William
(om inte det hände en ggn när han var "nyfödd" minns inte riktigt)
Högtalarna meddelade nyss att vi tydligen ska ta en sväng via Värmland!!

Det är därför det tar en mer massa tid. *suck*
Hem blir det x2000!

Det bumpar å skumpar..
Vi kommer att anlända, shaken not sturd..!
x2000 rules även om jag blir sjösjuk!!!!!!

Nu ska jag vara social med min älskade son.

Hör sen!

torsdag 21 maj 2009

En skön dag.

Dagen for iväg i ett nafs!! Fixa å trixa ;) Te i solen på trappen med go granne ;) Spontan grillning tillsammans! Å vips så var det sena kvällen! Nu ska jag fixa det sista innan avfärd imorgon och packningen får jag ta imorgon bitti..

Tror jag är förlåten för igår.. *hoppas* Det är ju darlings namnsdag idag också.. Vilket jag också missat tills grannens ena dotter nämnde det för mig *skäms igen*

Here we come..

..Göteborg!!! Imorgon bitti sitter jag och William på tåget mot Göteborg.. Men vi blir upphämtade i Trollhättan. Ska bli såååå kul!!!! :)
Wiiiiiiihoooooooooooo!!!!!

Jag är sämst!!!

Fy å usch så jag skäms..!!!! Fattar inte hur jag kunde missa när det står i almanackan å än mindre när jag fick en stor bukett rosor av min darling när jag kom innan för dörren! Han sa något som jag inte riktigt hörde *harnersatthörselpåenaörat* Frågade inte vad det var heller..

Så nu för en stud sedan går jag förbi almanackan å blicken fastnar på gårdagens datum.....
Conny & Sussi 8år
(vi räknar inte med de åren som var förut;))

Förlåt älskling!!!
I will make it up to you!!!!!!

Puss å Kram...

William säger...

-Mamma, du är gosigare än hela världen!
Jag smälter såklart i ett nafs av min underbara sons uttryck! :)

onsdag 20 maj 2009

Ho hooo..!

..Här är jag :)) Bloggen har fått vila lite.. ;) Haft en hel del annat för mig. Smyckena å allt runt omkring, tar ju sin tid. Familj å vänner måste ju också få sin beskärda del.

William har varit feberfri idag *tror jag* Åkte imorse å kom hem i eftermiddags.. Halv 9 imorse var min lille kille ute å cyklade.. Tog på sig alla kläder själv å hjälmen, skulle iväg en sväng till parken.. Vinkade och log, svingade sig upp på cykeln och trampade iväg. Det slog mig då,
han har blivit så stor! Tiden rusar för fort fram!!

Träffade underbara Kikki först, vi hade kvalitetstid idag :) Inte samma flängande som sist! Plus att jag inhandlade lite mer material.. Sen iväg för att luncha med fler goa vänner och lämna av lite smycken som beställts. Hem å göra klart resten av beställningarna.

Nu sitter jag här... Klar med smyckena *nästan* Tittat på Greys Anatomy *heligt*, gråtit en skvätt och William somnade i min famn *myyyysigt* Det händer inte ofta!! Grät en skvätt av lycka och kärlek över min son då han sov i mina armar.. Känslorna sköljde över mig som en stoooor våg!

Nu ska jag krama kudden!
Tittar först in hos er :)

tisdag 19 maj 2009

Slut rapport.

Nu har jag kommit hem, för 30min sedan... Ingen middag finns det till mig :( Men jag överlever ;) Jaa, som jag sa tidigare så var det feeel dag å det blev seeeeegt!! Men visst sålde jag något. Jag har så det räcker till ett smyckesparty hos mamma! :)) Och de vill att jag ska komma tillbaka till skolan vid ett annat tillfälle.. Då planerar jag in närmaste dag efter lön! Hehe..

Nu ska jag dricka te, käka mackor (orkar inte laga något)
Sen blir det Desperat Housewifes å sängen!
Just ja.. Måste göra ett par smycken som ska lämnas imorgon!!
*glömdenästan*

Tack för idag slut för idag! :)

Rapport..

..Direkt från skolan. Många som är intresserade.. Men jag är ute lite fel vad gäller pengar.. Löning är nästa vecka! Men å andra sidan så får jag visa att jag existerar ;))

Träffade en lärarinna som är med i smidesgrupp.. De har egen verkstad. Jag vill också ha det nuuuuu!!! Nu ska här letas smideskurser. Senast till hösten ska jag ha börjat med ngn kurs!!

Vi hörs senare, så får ni veta hur det gått..
Det är ju öppethus sedan också!

Over and out.

måndag 18 maj 2009

Det drar ihop sig!!

Både för det ena och det andra..!! :))
Imorgon blir det ju till att gå upp tidigt å sälja på en skola.
Håller på för fulla muggar.. Men jag har inte känt mig speciellt strukturerad dessa dagar.. Det trillar in beställningar hela tiden så jag blir lite splittrad! *fniss* Men glad för det är jag!!
*förlåtförskrytetmendetärglädjeöverattfolkvillhaminagrejer*

Sen bär det iväg till mamma på fredag. *läääängtaaar*
Om jag har så det räcker så blir det nog ett smyckesparty hos mamma.

Nu ska jag fortsätta..!!
Rapport om hur det gick kommer imorgon kväll! :)

Elefanthud..


Jag i mina fiskarbyxor. Tur att jag rakat benen ;)
Idag var en sån dag man bara INTE kan vara inne!!!
Så jag tog med mig grejerna ut! Satt i solen i flera timmar å pillade..
Vilket visserligen inte är så bra om man inte vill ha elefanthud.
Å andra sidan kan jag ju komplettera mina händer som snart kommer vara fulla av den varan.
Det ni ser på bilden..
Länkade pärlor det tar en förbaskad tid att göra!!!
Det är vad jag har pysslat med mest hela dagen.


William var okej under dagen har lekt å så. Men vid läggning efter duschen då frös han som en tok. Jag misstänker att febern började göra sig till känna igen, iskalla händer & fötter :(


Jag tänker ta å lägga mig nu. Jag får fortsätta imorgon...
Sista rycket innan säljardagen! *pirrigt*
tänk om jag kommer hem med allt igen) Det vore ju super trist!!
Fast då har jag så det räcker till ett smyckesparty hos mamma :))


Natti Natti (Ni sover säkert redan ;))

söndag 17 maj 2009

Kosläpp..

..Nä hää... Det blev inget. Jodå kossorna blev säkert utsläppta men inte vi. William har åkt på feber :( Så vi håller oss hemma.

Jag ska ju fixa med smycken.. Men idag känns det motigt värre!! Det är sommar väder ute! Bikiniväder. Ska försöka stålsätta mig å sitt här inne å göra vad som göras bör. Men en latte till på trappen i solen ska jag unna mig! (kanske blir fler;)

Glömde ju.. Jag såg Sverige sjunga sen somnade jag med William i sängen!
Vaknade vid 02-tiden för att ta av mig kläderna.

lördag 16 maj 2009

Bajshumor!

Jag missade den igår.. Kanske du också gjorde..!?
Titta här Jag fick mig några sköna skratt ;))

Min lördag..

Jag har hållt på mest hela dagen med att skapa smycken!! *phu* Solskensdag hela dagen gjorde det motigt.. Men jag är envis ;)
Men vissa smycken tar såååå låååååååång tiiiiiid att göra!!

Nu sitter jag här å skriver samtidigt som jag slötittar på
Eurovision song contest. Har inte tittat på deltävlingarna..
Tycker det räcker med en!

Får se om jag orkar sätta mig vid smyckesbordet igen.. Jag är ÖM i händerna :(
Men å andra sidan så försvinner lite tid imorgon då vi ska iväg å förhoppningsvis få se kossorna skutta å hoppa av glädje. :))

William frågar just nu när Malena sjunger
-Kommer hon å vinna priset?
-Det vet vi inte än..
-Jo, det vet jag! Hon kommer vinna priset!
William har sagt sitt :) Å nu sjnger han opera för mig :) *skratt*

fredag 15 maj 2009

Massa fruktsallad blev det också! :)

Popcorn..

..å lite läsk har vi här på vårt fredagsmys. Jag har släppt verktygen och pärlorna för en stund ;) Men jag kommer att hamna där sen igen!

Inget revolutionerande har hänt idag. Men mina grannar har shoppat loss lite :)) Det är jag såå glad för! Tänk att de väljer att handla hos mig. Känner mig hedrad :)

Kram på er alla goa!

Kalasväder!!

Det slår inte fel..! När jag ska sitta inomhus för att göra smycken, då slår solen på den starka "lampan"! *typiskt* Så nu sitter jag här inomhus å tittar ut på det sköna vädret.. Jag vill sitta i solen!! Men då hamnar jag alldeles för mycket efter. Så jag hoppas på fler kanondagar!

På tisdag då ska jag ha så mycket smycken klara, som jag bara kan..
För då blir det försäljning en hel dag! Så det är bara att bita ihop.

torsdag 14 maj 2009

Nyvaken och i chock..

..Ska jag berätta om min dag.
Jag var inne i stan och träffade min underbara väninna Kikki och Camilla. Det var mysigt! Jag å Kikki hade också 70 olika ärenden var så vi flög hit å dit ;)) Jag fyndade i en konkurs butik :P

Sen bar det iväg på förskolansdag.. Väl hemma igen möttes vi av ett nyskurat golv å matta på vädring!!!!?? K har varit i farten!!! Han sa att han hade haft tråkigt.. Jag svarade att han gärna får ha tråkigt oftare! *fniss* Jaaa, ungdomarna har en förmåga att överraska! ;)
Det var min chock ;)

Sen hade jag ett himla trevligt samtal med stort och smått :)) Kände mig lite nervös å pirrig som en tonåring *skratt* Men jisses vilken härlig stämma kvinnan har :)) Hon lät lite som min faster.. :) Och dialekten, jag äääääälskar Göteborgska!! (är ju född där;))
Stort och smått... Du lät mysig!

Jag somnade med William, som fått slag på sitt öga så det började blöda igen..!! *suck*
Så nu sitter jag här nyvaken..

onsdag 13 maj 2009

Gammalt mode?

Läste ett inlägg hos en bloggis Nilla och det fick mig på tankar jag haft förut..
Om modet.
När vi blir äldre, då lär vi väl inte se ut som det äldre vi ser idag!!? *jagvillinte* Jag gillar det modet som är idag. Jag gillar den musiken som spelas på radion idag och den jag lyssnat på de senaste 20åren. Jag gillar inte modet hos de äldre eller deras musik.. (missförstå mig rätt här) Då lär jag väl inte gilla det bara för att jag blir äldre. Jag tror att vi kommer att följa det vi växt upp med och det vi växt in i ;)
Precis som de äldre idag.

Vad tror ni??

Niagara fallen..

...Är det nerför mina kinder..!!! Tittar ju på Greys Anatomy *heligt* och det brukar alltid generera i tårar.. Rör det barn så kommer "ful"gråten. Och så var det nyss innan reklamen.
Fick hämta papper för att torka upp Niagara fallen ;) Och blåsa ur näsan *fniss*

Nu börjar det snart igen.

Handikapp tårar..

Jag hämtade William.. Pratade med min favorit pedagog där. Tårar i ögonen av ilska och besvikelse. Jag har en tendens att gråta när jag blir arg *extremt jobbigt i vissa lägen* Nästan ett handikapp..

Men i vilket fall så förklarade jag att jag är arg och att detta är oacceptabelt! Och att det nu måste ske en förändring! Om inte det är rutinerna eller personalbrist som är orsaken så får kommunen höja staketet. Något måste hända!!! Och självklart håller de med. De ska själva ta upp det med ledningen, så nu väntar jag på samtal om hur de ska gå vidare. Och kommer inget, så tar jag tag i det själv!

Noll koll-dagis??!!!!

Det börjar bli irriterande OCH oroväckande!!!
William & en dagiskompis kom gåendes ner för backen mot vår gata för en timme sedan..!!!! :O
*fanjäklaskitnollkolldagispersonal-busungarsomintelyssnar*
Men helt allvarligt!

Detta är nu 3:e gången William lyckas ta sig från dagis och ingen märker något. Första var under inskolningen.. Då var han borta i över 30min å det hade inget märkt när vi kom tillbaka med honom, hände strax innan hämtning..
Sen var det en gång då han mötte en vän/granne, William var på väg hem för att han var törstig. De var i lekparken å han uppmärksammades efter att vår vän stoppat honom å gett honom vatten hon hade i sin vagn.
Idag visste William att jag skulle vara hemma och tillverka smycken. Ville hämta sin gosehund som han glömde ta med sig tidigare.. Men ändå!!!!

DET ÄR INTE OKEJ!!!!!
Jag är mest arg på förskolan!

tisdag 12 maj 2009

Min tisdag..

Jag har fått jobba på Annelies avdelning idag :)) Alltid lika kul! Börjar känna mig hemma i gruppen. Barnen är sköna individer med alla unika komponenter!! (kan man säga så?)

Tröttheten var inte så farlig idag ändå.. Dagen swischade iväg!!
Men uppdatering av webbutiken får vänta en dag. Jag kollar just nu på Desperat Housewifes..

Blev tillfrågad om jag kunde tänka mig att vicka på gympan i skolan.. OM jag kan!! :)) Dessvärre så klickade inte datumen, första datumet ska jag sälja smycken en hel dag på en skola. De övriga, befinner jag mig i Göteborg på! Hoppas de frågar igen!!
Det vore super kul!!

Vilken natt!

Ska precis gå till sängs när K meddelar att han ska dra iväg! Vill inte prata och är allmänt otrevlig. Jag förklarar att K har 5min på sig att dra då, så jag kan sova..
-Va, måste jag skynda mig?
-Ja, om du ska gå mitt i natten så får du gå NU.

Sen låste jag dörren och kröp till sängs något irriterad och utan förståelse för vad som kan vara så viktigt mitt i natten!

William vaknade till, hans huvud bråkade fortfarande :(
Sen kom det...
Han spyr rakt ut där han ligger! Lille killen, verkar ha åkt på migrän av allt godis (hans pappa köpte på cirkus) och den sena timmen.
Byta sängkläder å lägga kuddar och täcken i tvätten *jobbigt* Ställa William i duschen å krypa ner igen.
Efter en halvtimme var det dags igen, men då var jag redo! Sen somnade han och sov tack å lov resten av natten.
Jag somnade kanske runt 3tiden *jääääspar*

Nu sitter jag på bussen på väg till förskolan där Annelie jobbar :) Så idag får vi ses. Men shiiiiit vá jag är trött!!!

Solen skiner ialla fall :)

måndag 11 maj 2009

Rånade!

De kom hem en stund efter förra inlägget..! Dock betydligt fattigare. De 2 på cirkus gick på hutlöst mycket pengar!! Ska det vara så dyrt, det är ju helt galet?! 900kr för 1vuxen & 1barn!!!! William var dödstrött när de kom hem och hade huvudvärk. Somnade på stört!

Kidnappade..?

Nu har killarna varit borta alldeles för länge!!! De drog på cirkus vid 19-tiden.. Å än är de inte tillbaka!!!?? Börjar undra!

Vilken kille!!!


Det blev en cykel via blocket i samma storlek som den innan. Den som blev påkörd gick inte att laga. Den vi fick lämnar vi tillbaka. William var ute en sväng m Conny, de var inte borta länge alls.. Så kommer Conny gåendes själv, strax efter kommer han cyklandes på egen hand UTAN stödhjul!!!!!
Wiiihoooo min lille prins cyklar på egen hand!!
Grattis William :)
Han är stolt och det är hans mamma också!

Från utställningen..

Har lagt in lite smycken från utställningen i webbutiken http://www.misscdesign.se/
Jag kommer att fylla på lite varje dag denna vecka.

söndag 10 maj 2009

Ny cykel..

William fick en av killarnas cykel :) De hade också tänkt köpa en ny, större än den William fick. Och vi hade tänkt köpa en större ju, så fick vi en större av dem!! Alla glada å nöjda.

William testade att sätta sig på cykeln.. Han nådde inte ner med fötterna så den tippade. Och sadeln är så långt ner det går... Nu vill han inte ha den längre :(
Glädjen var kortvarig! What to do???

Får se om det går att fixa till den trasiga något...
Då kan han öva på den, å så sätter vi stödhjul på den vi fick.
Håll tummarna för att det fungerar! *snääääälla*

Påkörd!!

Williams cykel har blivit påkörd av grannen.. Han kom hem med dem båda. William satt inte på cykeln! Hur gör man i ett sånt läge??? Han tyckte såklart det var otroligt pinsamt och jobbigt. Vi hade ju tänkt köpa en ny cykel då denna börjar bli lite väl liten.. 12tum, William fick den av mamma & Jörgen strax innan sin 1års dag. Men vi hade ju tänkt ha denna att öva på utan stödhjul... Men vi hittar nog på en lösning. Han erbjöd sig att köpa en ny. Men det känns inte rätt då vi ändå skulle köpa en ny.. Ska se om de eventuellt hade nån Willian kunde ta därifrån. Vi får se vilken lösning det blir. Tycker sånt här är jobbigt.

lördag 9 maj 2009

Raka mig..?!

Jag har precis duschat klart och ska smörja in mig..
Då kommer William in å tittar på mig där jag står i min nakenhet..

-Mamma ska du duscha?
-Nej jag är klar, nu ska jag smörja mig.
-Men mamma, varför har du hår där? (pekar på de nedre regionerna)
-Det kommer du också att få när du blir stor.
-NÄÄE det är fult å äckligt!!! Kan inte du raka bort det!?

Unge....!!!!
Hur kan man komma på att säga så vid den åldern???!!

Jag är fortfarande i chock!!

William säger...

Jag står naken å ska sätta på mig kläderna för att sen rusa till jobbet..!
-Mamma jag kan inte andas utan dig!!
Så kramas vi som bara vi kan göra :))
Detta var igår, fredag..

fredag 8 maj 2009

Fredag= Helg!

Helgen är påbörjad å den är välkommen!!! :) Energin behöver fyllas på. Är helt slut ;) Gick å la mig med William igår. Super trevlig donna.. Men välbehövlig sömn!!

Har haft en del kväljningsattacker idag med *fniss* Å så ska man hålla igen så inte barnen ser. Tårarna har sökt sig upp i ögonen vid ett par tillfällen! *skratt* Men jag vänjer mig väl till slut jag med ;) *kanske* hehe..

Tänkte nästan smita tidigt i säng ikväll också. Men så blev vi bjudna över till grannen. Å det lät så najs att vi tackade ja :) Så nu ska jag stänga ner här.
Ni får ha en underbar fredagskväll!!

torsdag 7 maj 2009

Känner att jag lever..

Jag känner att jag verkligen beundrar dem som jobbar på förskola, på helt annat sätt efter dessa dagar!!!! Jag tycker absolut att det är kul och givande. Men det tar massor av energi och man ska räcka till på alla håll å kanter *phu* Fullt ös medvetslös, kan man verkligen tala om!! Jag ska jobba där imorgon också. Det blir en tidig kväll i kväll!!!!!!!!

Ska inte gå in på detaljer. Men fick faktiskt kväljningar idag.. Det är ju inte så att jag är van å byta på andras barn ;) Men när det sker på potta å konsistensen inte är den mysigaste!! Då är det svårt (för mig) att hålla igen!
Ooops blev visst lite detaljer ändå ;)

Men i det stora hela så har det varit givande och kul!! :)

Bortskämda!

Det kan man säga att vi här hemma blir av våra kära grannar. Vi har ju våra närmsta vars hund vi ibland passar.. Och det med glädje, hon är underbar söta Indra! De överöser oss med tackgåvor. Idag när jag kom hem stod här en korg med massa godsaker och dessutom en hög med filéad fisk. De är alldeles för generösa med sina gåvor!!
Jag känner mig bortskämd..

onsdag 6 maj 2009

Dumma unge..

Får man säga så om andras barn..!!!?
Jag kände så idag. Darling ringde när jag var på väg hem..
En "dum" unge på förskolan hade slagit William
på hans öga, så det sprack upp igen!! :(
Ena grannen som är sjuksköterska, limmade å tejpade ihop det igen.
Nu hoppas jag det får vara!!!
Annars går jag till dagis å tar ett snack ;)
*tigermammantalar*
(ärr lär det med stor sannolikhet bli)

Fullt ös medvetslös!!

Sitter just nu på jobbets dator. Jag slutade för 6 minuter sedan ;)

Vilken start det blev på dagen!! Jag skrev ju igår att jag skulle upp 06... Mmm.. Ställde klockan 06 också.. Imorse vaknar jag av att William väcker mig då det hänt en olycka i sängen! *suck* Jag vill ju sova till klockan ringer, är min reaktion. Drar på mig å masar mig upp.. Ser klockan o5.47 *tänkerkollarigenåtänker* Men SHIIIIIIIIT jag ska ju med 06-tåget!!!! Vad har jag haft huvudet!!???? På med kläderna i en vansinnig fart. William ville kramas men jag "puttade" honom ifrån mig.. Han ville verkligen kramas men jag hade ju inte tid!!! Förklarade i min vilda framfart att jag hade bråttom och skulle med tåget. Snabb kram och puss hann i med.
-Hoppas det går bra hos doktorn idag, sa jag. Vi ses sen älskling! Och så rusade jag ut genom dörren. Vände mig om mot fönstret, där står min prins med ledsen min och tårar!! *AJ ONTIMAMMAHJÄRTAT*

Jag hann med tåget och kom i tid till jobbet!! *phu* Är fortfarande förvånad över att jag hann!! Hade jag inte hunnit hade jag kommit en timme sent. Och det gott folk är INTE okej!!

Ringde min lille prins, och han var verkligen ledsen :( Satt bakom sängen å grät när pappa kom till honom, å han grät i telefonen :(( Vi pratade en stund, å jag sa att det var ju en himla tur att han väckte mig! Så jag hann med tåget! :) Det gick bra hos doktorn.. Nu ska jag hem å så får han berätta med egna ord.

Se ýa later! :)

tisdag 5 maj 2009

Inget gjort.

Jag skulle fixat mer med webbutiken idag hade jag tänkt!!!! Men så blir det inte :( Kom hem nu på kvällskvisten. Och imorgon börjar jag 07 vilket innebär att jag måste upp 06!!!!!! Jisses, det är ju aaaaaasss tidigt!!! Men kul å få vara där å jobba med barnen :) Blir intressant å se på vilken pigghetsskala jag ligger på då ;)

William ska ta bort stygnen imorgon. Jag hade ju egentligen velat vara med då.. Men kanske lika bra att jag inte är med.
Lulle killen!!!

Tyvärr blir det inte så mycket mer från mig idag/kväll..
Får ta en ordentlig runda hos er imorgon!

KRAM

På väg..

Jag har varit på väg hela morgonen.. Seg startad men i tid ändå. *fattarintehur* ;) Skulle in å träffa min goa väninna Kikki efter att jag lämnat William på dagis.
Men påväg till dagis ringer mobilen, de vill att jag ska komma å jobba. Och såklart gör jag det. Missar en fin dag med min goa vän men vi får ta igen den sen ;) Ser fram emot dagens jobb! Jag kommer att få träffa Annnelie då :)) Hon jobbar ju där jag är vikarie. *fniss*

Ha en underbar dag!
(Jag sitter på bussen med den rosa:))

måndag 4 maj 2009

Det tar tid..

Önskar jag hade råd med någon som hanterade uppdatering av webbutiken och bildhanteringen!! My gooooooood vilken tid det tar!!!! Nu har jag ialla fall lagt in några nya produkter.. Mer kommer, jag har ju en del att lägga in...!

(Men om någon känner för att volotärjobba så hör av er!!)

På tv ikväll!!!!!!

Ikväll kl.20.00 på 3:an då är vår gata med i Nytt läge!!
Förra veckan blev vi ju fel informerade.. Men ikväll då gäller det.

Jag är såååå nyfiken!! Har ju inte ens träffat de som flyttat in :S
Kul å se vad de har gjort för lösning med detta 70-tals hus. Alla våra hus ser ju från början likadana ut.. Sen har ju alla gjort sin egen nisch allt eftersom.

Jag kommer vara bänkad :)

♥Hemmadag♥

Har William hemma idag.. Vi ska ta det lugnt och jag ska försöka få lite gjort som blivit lidande den sista tiden ;)

William berättade att han blev ledsen när blodet kom från ögat och när doktorn satte två sprutor i ögat på honom..!! Då sa jag att jag skulle också blivit ledsen.. Man får bli ledsen när man gjort sig illa och det gör ont. Och jag talade också om för honom hur duktig han var som var lugn även om han var ledsen. Morgonen efter allt så tittade sig William i spegeln och skrattade.. Han tyckte att han såg rolig ut. Min lille "boxare".

Jag frågade hur han kände när han åkte till sjukhuset för att sy och jag inte följde med.. Om han blev ledsen på mig? Men min goa lille son sa -Nä, mamma du skulle ju jobba! Självklart var ju detta med blandade känslor i mamma hjärtat!!

♥♥♥Min tappre lille kille♥♥♥

söndag 3 maj 2009

Helbild på mig..

...Från vernissaget

Tack Kikki för bilderna!
Nästa gång ska jag beställa fotograf!!

Lördag på stan..





Bilder från vernissaget.



Som ni ser har jag inte så många bilder.. Men liten uppfattning kanske ni får.

Slut som artist.

Nu har syrran och gänget åkt.. Jag är helt slut!!!
Jag menar helt slut, färdig, urlakad, kaputt! Ja, ni hajjar..
Känns som jag varit på festat en vecka. Nu ska jag hitta krafter så jag kan uppdatera i webbutiken med de nya produkterna! Men inte idag, det får vänta tills imorgon. Idag är det söndag hela dagen å då ska jag göra minst möjliga på mest möjliga tid!!

Ska bjuda på lite bilder från vernissaget och vår dag inne i stan igår. Det blev katastrof lite fotat under vernissagekvällen tyvärr.. Men fokus låg på annat håll.
Igår var det hysteriskt mycket folk inne i stan. I Kungsträdgården var det rena rama Jesus dyrkan. Verkade som om de var ute efter att frälsa hela Stockholm. Inte riktigt min "bag". Hade jag vetat att det var så hysteriskt av allt så hade jag stannat hemma på landet!! Allt tog tredubbelt så lång tid.

Bilder kommer sen jag lovar. Och jag ska ta en rundtur hos er andra sen när krafterna återfunnit sig lite mer.

Kram

lördag 2 maj 2009

Vilken kväll!!!

Tack alla som kom igår!!! Och tack alla för lyckönskningarna!

Det var så hysteriskt stressigt så jag mådde nästan illa.. Syrran å hennes vänner kom hem mitt i kaoset. Jag fick sminka mig i bilen på vägen in *skratt* Allt gick bra och det var kul! Jag var för stressad för att känna mig nervös.. Men det kanske var illamåendet som var nervokänslor ;)

Responsen var bara positiv! *jättesupergladochlyckligtrodnande*
Tack igen alla som kom igår ni gjorde min kväll!!

Tyvärr så gick det lite illa med William som hade en massa spring i benen.. I ett mindre belyst rum lyckades han springa rakt in i en kant och slog upp ögat!! :(
Blodet forsade och tårarna också. Mina kära vänner hjälpte till och sen åkte William med darling till sjukhuset och där fick han två sprutor i ögat å sy 4 stygn!! :(
Men som den duktiga kille han tog han det bra även om han såklart var ledsen.. Men lugn.
Jag valde att stanna kvar på vernissaget och avsluta min kväll.

Slutet gott allting gott!!

fredag 1 maj 2009

Vernissage ikväll!!

Japp! Idag gäller det. Sitter å tar en sen frukost..
Sen blir det jobba, jobba joobba!!
Tack alla ni för lyckönskningar & tankar!!!!
Dem har jag med mig ikväll!
(Några av er kanske jag ser där:)