måndag 13 juli 2009

Borttappad å fullt ös..

Lördagen på Liseberg startade inte ens i närheten av min föreställning!! William ville sondera terrängen först vilket jag var lite trög m å fatta så det blev sura miner.. Sen lossnade det. Vi åkte ngr karuseller å min mamma slöt upp.
Hann bjuda henne på en våffla å kaffe sen ringer hennes tfn.. Polisen, en närstående fick escort hem då denne är dement å hade förirrat sig..!!! *jobbigt* Men det gick bra.

I samma veva som mamma åkte kom regnet. Köpte regnskydd åt oss.. Jag å William blev osams i affären då han inte fick köpa det han ville. Pytteliten resväska. *suck* Sen kom vi ifrån varann!!! Han fanns inte ngn stanns! Jag höll mig lugn, vi befann oss ju ändå på ett inhängnat område. Men oron fanns där i bröstet. Josefine sa till mig att gå till kaninhuset (dit de för bortsprugna barn). På vägen mötte jag vakter å de hade ett barn där.. När vi kom fram var det William! *stenen föll* Han såg lugn ut.. Men när vi omfamnade varann föll hans sten och tårarna rullade. Vi fick oss en läxa båda två! Det hela hände inom loppet av 10minuter. Hade det gått längre hade jag nog inte behållt lugnet!

Sen blev det åka av å massa annat. Vi lyckades mot alla odds ha en toppen dag/kväll på Liseberg. William fick åka karuseller som han blev överförjust i :) Lisebergsbanan, den älskade han! Slänggungan *superläskigtyckerjag* Han var överlycklig! Den på Grönan får han inte åka pga. längden.. Så lyckan var total. Jag å syrran å Josefine åkte ett gäng vi med! Vann en del gjorde vi också :) Mest jag, hehe..

Slutet gott allting gott!

Finns det ngt sånt ställe på Grönan... För bortsprugna barn!!?

3 kommentarer:

©Annelieh sa...

Men Sussie, jösses..att du kunde behålla lugnet..jag är imponerad, vet inte om jag skulle ha klarat det! Lilla gubben, vilken otäck händelse!

Jag är så glad att ni fick det bra trots allt! Stor kram från oss..//Annelie

Agneta sa...

Liseberg är ett nödvändigt ont! ;-)

Tur att det ändå slutade gott, och ni verkade ha en trevlig dag trots allt...
Kram

Mita sa...

Vilken rysare, coolt att du behöl lugnet