onsdag 27 maj 2009

Shakti VS Yantra

Var helt inställd på att införskaffa mig en Shaktimatta. Så dök Yantramattan upp, den har fler "spikar". Så nu ska jag bestämma mig för vilken jag ska satsa på! *jobbigt* Var mycket lättare innan ;) Jaja, i-landsproblem till tusen.. Vem bryr sig. Jag gör ;))
Någon som är insatt?

5 kommentarer:

Agneta sa...

Jag har ingen aning, aldrig hört talas om Yantra. Men den ser ut att likna shakti, i alla fall på bild. Fast med några fler piggar då.
Svårt med val!

Snart ses vi!!! =)
Kram

trollpackan sa...

Hmmm...nej, egentligen inte. Har också sett de där nya Yantramattorna..det som är frågan är väl om det är bra med fler piggar? Eller inte? det är ju inte säkert att det är bättre ju fler piggar det är så att säga, för meningen är väl att de ska stimulera vissa punkter på kroppen?
Hmm...svårt. Kanske mejla Yantra och fråga? De har ju en hemsida.

nillas liv på pinnen sa...

Inte ett dugg insatt.
Kände på en sån där Shaktimatta och köpte den inte för den var så himla vass. Kan inte begripa varför den ska vara som synålar typ!
Om den andra mattan är mindre vass kanske den är nåt för mig.

mockapocka sa...

Yantra?
Hm. Ska kolla det. Har blivit lite inspirerad av stort och småtts matta men vet samtidigt att om det gör för ont kommer jag inte använda den...yantra.

Mita sa...

Japp, jag har Shakti mattan och min mor ska få Yantra mattan av mig på söndag, Yantra mattan har fler spikar men är annars identisk föruton att den doftar lite kemikalisk madrass.
Shakti kostar 680:- och Yantra markandsör de nu på Life för 499:-
Men jag är helt övertufgad om att båda ger samma resultat...