tisdag 21 april 2009

Unge!

Tänk att det ska vara så jäkla omständigt med dessa kläder..!!? Jag kan bli galen! William har flera par byxor som är nya. Men nä, han ska ha de som är trasiga och de man väntar högvatten med. Köpte tom ett par som var identiska med ett annat par, förutom att de är en strl större. Det gick ju inte! De var förlånga då.. Gaaah.

Ett par strumpor, ett par byxor å några speciella t-shirtar. Ni kan ju fatta vad som händer när de ligger i tvätten...! Strumporna ska INTE vara nytvättade för då är de hårda. Inget är bra. Spelar ingen roll om tårna nästan tittar ut å knäna hälsar på, det är de han väljer.

Innan dagis idag så slutade det med att han fick sätta på sig skorna i kalsongerna. Tårarna hade flödat å jag var duktigt irriterad. Men då han fått på sig skorna, fick jag på honom ett par hela rena byxor.

Detta har pågått ett bra tag nu och jag undrar hur länge det ska fortsätta..??? Det prövar verkligen mitt tålamod. Jag försöker bråka så lite som möjligt om detta. Bryr mig inte ett dugg hur han kombinerar å vad han sätter på sig så länge det är efter väder och rent.
Men detta tar på nerverna.

8 kommentarer:

stort och smått sa...

Skrattar igenkännande! Dessa ungjävlar! *ler*

Kram

Anki sa...

Han är som dom flesta ungar i den ålder...riktigt normal alltså:)))
Testar hur långt han kan gå med morsan...
Det går över snart till något annat..Då kan det bli maten ..Ett sätt att visa att han vill bestämma och har egen vilja..
Kram

MissC sa...

Hahaha.. Ja testar gör han :) Maten har vi redan åkt på ;)
Kram kram

Anki sa...

Ja se då är det bara att vänta på nästa grej. När maten redan är avklarad..
Kram

MissC sa...

*skratt* Om den ändå var avklarad.. Den är pågående!! ;)

Anonym sa...

Hahaha! Har en del minnen som är igenkännande på hans mor!

mamsen sa...

Ja! Så var det det där att man är för snabb med att skicka i väg kommentaren!!! Mao,pga detta blev mamsen "Anonym" Massor av kramar

MissC sa...

Jag förstod ju att det var du såklart :))

KRAMAR TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!