lördag 4 april 2009

Vad händer..

..Med bloggandet nu när solen och värmen kommer..?!!!! Märker ju redan nu att man inte ägnar samma tid framför datorn. Visserligen så kommer det snart en ROSA sak, som underlättar *fniss* Men ändå.. När det är gassande sol å bad å sånt, vem kommer sitta å blogga då som nu..!? Jag kommer att få abstinens och separationsångest känslor!!! För ni kommer ju också att ha det härligt! Då kommer vi inte höra så mycket av varann ju!! *snyft* Men nu ska jag inte måla fan på väggen innan. Det kanske inte blir så lite som jag befarar.. Eller!?

8 kommentarer:

stort och smått sa...

Solen kommer inte skina varje dag. Och då får man ta tillfället i akt att blogga desto mer!!! *tänker postivt*

: )

Kram

Mia sa...

Jag tror vi kommer blogga på även i sommar men främst på kvällarna. Då är ju vi som har barn oftast hemma vilken årstid det än är. Jag hoppas i allafall att bloggande fortsätter annars kommer jag få abstinens jag med:) Nu är jag tillbaks i matchen med mitt bloggande efter lite glesare inlägg under de 3 veckor vi var på resande fot:) Puss puss!

AnnelieH sa...

Haaaa! Håller med s&s! Man kan strunta i solen oxå, och blogga..kram!!!

Mita sa...

Så det blev en rosa i alla fall =)

Ha nu en skön söndag!!

mockapocka sa...

Samma tanke har slagit mig. Hur ska det GÅ i sommar? Vi har inte ens med oss datorn till landet. Fast vi kanske ska börja med det...eller åka hem och vattna ofta. Typ lite varje dag.

Sussi sa...

Antagligen kommer det minska med blogginlägg. Men jag är så biten av detta för stunden (har ganska nyss börjat) så här kommer det nog skrivas ändå :)
Man måste ju ha nåt att göra när man kommer in från solens sken, tror dessutom att man kommer ha mer att skriva om. Man brukar hitta på mer saker på sommaren.!

Ha en bra dag

mamsen sa...

HAAA! Min kära dotter! Du kommer nog att blogga varje dag,du kunde ju inte ens låta bli när du var här!!! grät ju nästan när du inte fick inloggnings koden till datorn,asg..... Kram på dig

MissC sa...

Mamma: HA HA HA!

Ni andra :) Ja, så kan man ju göra :D

Mita: Japp men den är försenad!!! *snyft*